Trivago

Alle anmeldelser

Trivago

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Affiliate-meddelelse: Dette indlæg indeholder et affiliate-link, hvilket betyder, at når du klikker på knappen SE og foretager et køb på siden, kan vi modtage en kommission for at hjælpe dig med at vedligeholde dit websted.

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder du har erfaring med og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrager til et mere gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed.

Andre læste også

Trivago

Trivago N.V., der markedsføres med små bogstaver som trivago, er en tysk transnational teknologivirksomhed, der har specialiseret sig i internetrelaterede tjenester og produkter inden for hotel-, logi- og metasøgeområder. Det amerikanske onlinerejseselskab Expedia Group ejer størstedelen af ​​selskabets aktier.

Historie
Virksomheden blev grundlagt i Düsseldorf, Tyskland, i januar 2005. Grundlæggerne så en mulighed i hotelsøgningsområdet og udviklede Tysklands første hotelsøgemaskine. Kort efter lanceringen trådte Stephan Stubner tilbage som administrerende direktør, men de tre andre stiftere (Rolf Schrömgens, Peter Vinnemeier og Malte Siewert) blev tilbage.

I første omgang modtog Trivago €1 million fra investorer, herunder Samwer-brødrene, Florian Heinemann og Christian Vollmann. I 2007 modtog Trivago US$1,14 millioner i serie B-finansiering fra det britiske firma HOWZAT media LLP. I december 2010 solgte Trivago en fjerdedel af virksomheden for 52,86 millioner dollars til en amerikansk investeringsfond, Insight Venture Partners.

I december 2012 annoncerede Expedia, et amerikansk rejseselskab, at det ville erhverve en andel i Trivago for 632 millioner dollars. Handlen blev afsluttet i 2013.

I december 2014 købte Trivago mobilapp-produkt- og udviklingsvirksomheden Rheinfabrik. Efter opkøbet forbliver Rheinfabrik uafhængig af Trivago i sit arbejde.

I 2015 rapporterede Trivago mere end 500 millioner USD i omsætning.

I marts 2016 annoncerede Trivago, at de havde erhvervet en del af Cloud-PMS-virksomheden Base7booking.

I april 2016 nåede Trivago 1.000 ansatte og begyndte at bygge en ny campus i Düsseldorf.

Den 16. december 2016 blev Trivago børsnoteret på NASDAQ-børsen under ticker-symbolet TRVG.

Den 5. november 2019 meddelte administrerende direktør Rolf Schrömgens, at han vil træde tilbage ved årets udgang og blive erstattet af finansdirektør Axel Hefer.

På grund af COVID-19-pandemien måtte Trivago 2020 nedlægge mange arbejdspladser. I marts 2020 var salget faldet med 95 % i forhold til året før.

Operationer
Trivago har hovedkontor i Düsseldorf, hvor de internationale operationer foregår og 90% af virksomhedens medarbejdere arbejder. I 2013 åbnede Trivago kontorer i Leipzig og Palma de Mallorca. Der er også kontorer i Amsterdam og Shanghai.

Forretningsmodel
Som et websted til sammenligning af hotelpriser tjener Trivago penge på reklamepartnere, primært ved at bruge en forretningsmodel med pris pr. klik (CPC). Bookingplatforme, hotelejere og andre udbydere angiver priser og annoncerer på Trivago-webstedet og betaler for klik modtaget fra Trivago-brugere.

Trivago tilbyder også gratis og gebyrbaserede versioner af sit Hotel Manager-produkt, som hotelejere bruger til at markedsføre deres faciliteter på Trivago-webstedet. Trivago hævder at være verdens største online hotelsøgningsside, der sammenligner priser fra over 1 million hoteller og mere end 250 bookingsider verden over. Da deres majoritetsaktionær er Expedia, er bestræbelserne at dirigere reservationer til deres websteder ved hjælp af forskellige "justeringer" til, hvordan andre siders takster opfattes. De tilbyder også priser gennem mange websteder, der videresælger til rejsegrossister, hvor værelser måske eller måske ikke er tilgængelige på reservationstidspunktet.

Trivago vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.