C More

Alle anmeldelser

C More

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Affiliate-meddelelse: Dette indlæg indeholder et affiliate-link, hvilket betyder, at når du klikker på knappen SE og foretager et køb på siden, kan vi modtage en kommission for at hjælpe dig med at vedligeholde dit websted.

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder du har erfaring med og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrager til et mere gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed.

Andre læste også

C More

C More Entertainment AB er et betalings-tv-selskab, der tidligere fungerede som Canal+. Den er rettet mod nordiske lande og har en separat kanal i Sverige (C More Film).

C More Entertainments hovedkonkurrenter er Viasat Film og Viasat Sport, som siden 2018 er en del af Nordic Entertainment Group (NENT).

Siden 30. oktober 2012 er C More-kanalerne i Finland bundtet med MTV Oy's premium-kanaler. Den kombinerede pakke hed oprindeligt MTV3 Total (senere MTV Total), men blev ændret tilbage til C More i 2017.

Ejerskabshistorik
Det sydafrikanske selskab MultiChoice lancerede den nordiske version af FilmNet i 1985, og SuperSport fulgte efter i 1995. Kanalerne blev omdøbt til Canal+ i 1997, efter at MultiChoice solgte det meste af sine europæiske aktiviteter til det franske selskab Groupe Canal+. I 2003 købte to private equity-selskaber, Baker Capital og Nordic Capital, 100 % af Canal+ Television fra det internationale mediekonglomerat Vivendi Universal. Samtidig ændrede selskabet sit juridiske navn til C More Entertainment, men det beholdt retten til at bruge varemærket "Canal+". Den 9. februar 2005 annoncerede SBS Broadcasting Group købet af C More Entertainment. De belgiske SBS-kanaler VT4 og VIJFtv lancerede deres VOD-tilbud under C-More-mærket i oktober 2006. Den 16. juni 2008 meddelte svenske TV4 Gruppen, at de havde købt C More Entertainment fra tyske ProSiebenSat.1 Media (som købte SBS) for €320 millioner. I maj 2010 købte Telenor 35 % af aktierne i C More Entertainment fra TV4 Gruppen for SEK 787 millioner, men solgte dem tilbage i 2014.

2010'erne
Den 1. april 2010 blev Canal+ Comedy erstattet af Canal+ Series. Den lignede Canal+ Hits, men den viste serier fra kl. 20.00 til midnat i stedet for film, mens den fra midnat til kl. 20.00 viste film.

Den 14. maj 2010 lancerede C More Entertainment tre sportskanaler ved navn Canal+ Sport 3, Canal+ Football og Canal+ Hockey. Canal+ Sport 3 var kun tilgængelig i Norge. Samtidig blev der annonceret mange nye sportsrettigheder. Senere samme år annoncerede Canal+, at det ville lancere en anden finsksproget sportskanal kaldet Canal+ Aitio (oversat Canal+ Skybox) i december, da den beholdt de finske rettigheder til Premier League og UEFA Champions League-kampe. Den nye kanal gjorde det muligt at udsende en anden samtidig kamp fra Premier League, tidligere kun muligt på FTA-kanaler. Canal+ lancerede også en ny kanal for finske seere kaldet "Canal+ Urheilu". HD-versioner af kanalerne er siden dukket op på alle platforme.

Den 1. juni 2011 lancerede Canal+ to film- og seriekanaler ved navn Canal+ Family og Canal+ Emotion. Canal+ Family består af familieorienterede film og børneprogrammer. Samtidig blev Canal+ Drama omdøbt til Canal+ Emotion.

I maj 2012 annoncerede C More Entertainment, at det ville omdøbe sig selv som C More. Mens de fleste kanaler beholdt deres tidligere navne (bortset fra at erstatte Canal+ suffikset med C More), blev nogle sportskanaler omdøbt. Canal+ Sport 1 blev ændret til C More Sport, Canal+ Sport 2 blev ændret til C More Tennis, Canal+ Sport Extra til C More Extreme, og Canal+ Extra-kanalerne blev omdøbt til C More Live. De eneste kanaler, der er uændrede under rebrandingen, er Canal 9 og den danske Canal 8 Sport, der blev lanceret i august 2012 som efterfølgeren til Canal+ Sport 1 Danmark. C More Entertainment annoncerede også, at de ville tilføje dokumentarfilm som en ny type programmering for at komplementere deres filmprogrammering.

Den 30. oktober 2012 blev C More-kanaler i Finland fusioneret med MTV3 Kanavapaketti til MTV3 Total. C More Urheilu (Sport), C More Aitio og C More Premier HD blev omdøbt til henholdsvis MTV3 MAX Sport 1, MTV3 MAX Sport 2 og MTV3 MAX Premier HD. Pakken blev omdøbt til MTV Total i MTV Oy's globale rebrand i 2013 og ændrede derefter tilbage til C More i 2017. Som et resultat af 2017 rebrand blev MTV Oy's MTV Junior og MTV Max omdøbt til C More Juniori og C Mere henholdsvis Max.

I oktober 2012 lancerede C More Filmnet i Sverige, en online streamingtjeneste til at konkurrere med Netflix og HBO Nordic. Filmnet var tilgængeligt i Norge og Finland i begyndelsen af ​​2013. I Danmark arbejdede C More sammen med YouSee om en lignende tjeneste kaldet YouBio. De Filmnet-brandede tjenester blev flyttet til C Mores hovedwebsted den 30. juni 2015.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring C More?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.