HBO Max

Alle anmeldelser

HBO Max

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Affiliate-meddelelse: Dette indlæg indeholder et affiliate-link, hvilket betyder, at når du klikker på knappen SE og foretager et køb på siden, kan vi modtage en kommission for at hjælpe dig med at vedligeholde dit websted.

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder du har erfaring med og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrager til et mere gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed.

Andre læste også

HBO Max

HBO Max er en amerikansk abonnementsbaseretvideoon demand-tjeneste ejet af Warner Bros. Discovery. Tjenesten blev lanceret i USA den 27. maj 2020, i Latinamerika og Caribien den 29. juni 2021, i Andorra, Spanien og de nordiske lande den 26. oktober 2021 og i Holland, Portugal og det centrale og østlige område. Europa den 8. marts 2022. Mens den er bygget op omkring indhold fra betalings-tv-tjenesten HBO med samme navn, fungerer HBO Max primært som et indholdshub for Warner Bros. Discoverys forskellige film- og tv-ejendomme. Det tilbyder en række originalt programmerings- og biblioteksindhold fra det ekstra virksomhedsindhold, der er licenseret gennem tredjepartsdistributører.

Ifølge AT&T havde HBO og HBO Max i alt 69,4 millioner betalende abonnenter globalt den 30. juni 2021, herunder 43,5 millioner HBO Max-abonnenter i USA, 3,5 millioner amerikanske HBO-abonnenter (primært kommercielle kunder som hoteller) og 20,5 millioner abonnenter på enten HBO Max eller HBO alene i andre lande.

Ved udgangen af ​​4. kvartal 2021 har HBO og HBO Max i alt 73,8 millioner betalende globale abonnenter. Ved udgangen af ​​1. kvartal 2022 havde HBO og HBO Max 76,8 millioner globale abonnenter.

Historie
Præ-lanceringslogo for HBO Max fra 9. juli 2019 til 29. oktober 2019. Den 10. oktober 2018 annoncerede WarnerMedia, at de ville lancere en over-the-top streamingtjeneste i slutningen af ​​2019, med indhold fra dets underholdningsmærker. Den oprindelige plan for tjenesten krævede tre niveauer med en sen lancering i 2019. Randall L. Stephenson, bestyrelsesformand og administrerende direktør for WarnerMedias moderselskab, AT&T indikerede i midten af ​​maj 2019, at de ville bruge HBO-mærket og ville knytte sig til kabeloperatører, da HBO-kabelabonnenter ville have adgang til streamingtjenesten. En beta var forventet i fjerde kvartal af 2019 og en fuld lancering i første kvartal af 2020 på det tidspunkt.

Otter Media blev overført i maj 2019 til WarnerMedia Entertainment fra Warner Bros. for at overtage streamingtjenesten, da Brad Bentley, executive vice president og general manager for Direct-to-consumer-udviklingen forlod posten efter seks måneder. Andy Forssell skiftede fra at være administrerende direktør for Otter til at erstatte Bentley som executive vice president og general manager, mens han stadig rapporterede til Otter CEO Tony Goncalves, som ville lede udviklingen.

Den 9. juli 2019 annoncerede WarnerMedia, at tjenesten ville blive kendt som HBO Max og ville lanceres i foråret 2020, mens Reese Witherspoons Hello Sunshine og Greg Berlanti blev underskrevet til produktionsaftaler for tjenesten. ("Max"-navnet deles med HBO's søster lineære betalings-tv-tjeneste Cinemax, som skiftevis har identificeret sig ved sit suffiksnavn siden midten af ​​1980'erne og brugt det fremtrædende i sin branding fra 2008 til 2011.) Den 29. oktober, 2019 blev det annonceret, at HBO Max officielt ville lancere i maj 2020.

HBO Max vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.